Selanik Caddesi Mehtap Apartmanı NO:41/8 Kızılay/Ankara
trenar

Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

    Bölgesel İncelme; Fazla yağ birikiminin ve selülit probleminin hafifletilmesi ya da ortadan kaldırılması amacı ile uygulanan Bölgesel İncelme yöntemleri enjeksiyon uygulamalarının ve yeni nesil teknolojilerin bulunduğu prosedürleri içerisinde barındırmakta olup, kişisel tedavi planlaması öncesi merak edilen Bölgesel İncelme ve Zayıflama Tedavileri Nelerdir? hakkındaki önemli konu başlıklarına yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.

    Genellikle basen, kalça göbek ve bacak bölgelerinde kendini gösteren bölgesel yağlanmalar diyet ve egzersiz gibi programlara yanıt vermeyen dirençli yağlar olarak ifade edilebilmektedir. Bölgesel yağlanmaya neden olan ve orantısız vücut görünümüne yol açan bu tablo Bölgesel İncelme uygulamaları ile ortadan kaldırılabilmektedir.

    Bölgesel İncelme

    Son dönemde oldukça yaygın olarak tercih edilmekte olan bölgesel zayıflama uygulamaları, incelme etkisi gösterirken; ciltteki kollajen ve elastin hücrelerini harekete geçirerek cildin sıkı bir görünüm almasında da önemli rol oynamaktadır. Ayrıca kol, bacak ve basen bölgelerinde yaygın olarak tercih edilen bu bölgesel zayıflama uygulamaları selülit probleminde de etkinliğini göstermekte ve portakal kabuğu görünümünü hafifleterek pürüzsüz bir cilt yüzeyi ortaya çıkarmaktadır.

    Bölgesel yağlanma, selülit tedavisi ve vücudun toksinlerinden arınmasına kadar pek çok alanda etkinliğini gösteren bölgesel zayıflama ve/veya incelme programları ile yağlanma problemini gidermek, selülit görünümünü hafifletmek ve cildin canlanmasına yardımcı olmak için ücretsiz muayenemizden yararlanarak ön kontrol gerçekleştirebilir ve yağlanma problemine uygun Bölgesel İncelme uygulaması ile orantılı bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz.

    Vücudun şekillenmesine yardımcı olurken, aynı esnada cildin sıkılaşmasını sağlayan uygulamalar öncesinde bölgesel zayıflama hakkında uygulamalara ilişkin bilgi edinmek, ücretsiz muayene için randevu talebinde bulunmak ya da Bölgesel İncelme fiyatları hakkında bilgi almak için aşağıda bulunan iletişim formunu kullanabilirsiniz.

    Selülit Tedavisi
    BENZER TEDAVİLER
    Selülit Tedavisi
    Selülit Tedavisi içerisinde kullanılan yöntemler selülit görünümünü iyileştirerek, cilt altındaki yağ dokusunun azalmasını ve aynı esnada selülit nedenlerinin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak uygulanmaktadır.

    Bölgesel İncelme ve Zayıflama Uygulamaları

    Diyet ve egzersiz programlarının yeterli olmadığı dirençli özellik gösteren bölgesel yağlanma problemlerini; yağlanmaların giderilmesi amacı ile geliştirilmiş olan bölgesel zayıflama yöntemleri ile hafifletmek ya da ortadan kaldırmak mümkündür. Uygulama şekli ve metodu birbirinden farklı olan bu uygulamalar bölgesel zayıflama etkisi gösterirken aynı zamanda ciltte sıkılaşma etkisi sağlayan. enjeksiyon işlemlerinden teknolojik sistemlere kadar pek çok yöntemi içerisinde bulundurmaktadır.

    Bölgesel İncelme içerisinde yer alan uygulamalar;

    Kavitasyon

    Kavitasyon işlemi, cilt dokusu altına birikmiş yağların ultrason dalgaları aracılığı ile parçalanmasını sağlayan ve sıvı form alan yağların bölgeden uzaklaşması ile incelme etkisi ortaya çıkaran bir sistemdir. Cildin dış yüzeyine uygulanması esnasında ultrason dalgalarının cilt altında yayılması sonucunda yağ dokularındaki hücre sıvılarında yüksek ve ani basınç değişikliği ile etki mekanizmasını çalıştırmaktadır. Özetle; kavitasyon etkisi ile yağları sıvılaştırıp hücre duvarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozan bir bölgesel zayıflama uygulamasıdır.

    Soğuk Lipoliz

    Soğuk Lipoliz ile bölgesel zayıflama işleminin temel prensibi yağ hücrelerinin donmasını sağlamak ve bu yağ hücrelerinin işlevsiz bir hale gelmesi ile bölgeden uzaklaşmasını sağlayarak bölgesel zayıflama etkisi ortaya çıkarmaktır. Bölgesel İncelme ve vücut şekillendirme alanlarında başarılı sonuçlar ortaya çıkaran soğuk lipoliz, yağ hücrelerinin küçülme sürecine girmesinde önemli rol oynamaktadır. Bununla birlikte bölgesel yağları eritirken aynı zamanda sıkılaşma etkisi gösterdiği için doğal görünümlü bir incelme ve sıkılaşma sağlamaktadır.

    Radyofrekans

    Radyofrekans ile bölgesel zayıflama ısı kontrollü zayıflama yöntemi olarak ifade edilebilmektedir. Vücutta bulunan su molekülleri ile birlikte iyonların hareket geçmesini sağlayan bu sistemdeki hareket etkisi esnasında ortaya çıkan enerjiden yararlanılmaktadır. Tedavi bölgesinde ısı artışına neden olan ve bu ısı artışı ile dirençli yağların parçalanmasında rol alan radyofrekans, bölgesel zayıflamanın yanı sıra selülit tedavisinde de tercih edilmektedir. Ayrıca ciltte oluşturmuş olduğu sıkılaştırma etkisinden dolayı da cilt sarkması ve gevşemesinde de kullanılmakta olan etkili bir yöntemdir.

    Elektroterapi

    Elektroterapi, uygulanmış olduğu fazla yağ problemi olan bölgede cilt altında pasif jimnastik etkisi göstererek ve lenfatik dolaşımı hızlandırarak incelme sağlayan bir yöntemdir. Pasif jimnastik, vücudun kas noktalarına elektrotların bağlanması ile bölgeye kesintili akım verilmesi ile ortaya çıkmaktadır. Bu pasif jimnastik masaj özelliği barındırmakla beraber, kasların güçlenmesini de sağlamaktadır. Genel olarak incelme sağlaması ile birlikte sarkmış ve güçsüzleşmiş kasların toparlanmasını, cilt ve cilt altı dokulardaki dolaşımı arttırması ve uygulanan bölgenin incelme sonrasında sıkılaşmasını sağlamaktadır.

    LPG

    Bölgesel incelme ve selülit tedavilerinde kullanılmakta olan LPG, vakumlama ile beraber mesaj hareketleri yapan ve cilt altında kan dolaşımını arttıran bir sistemdir. Emme ve dönme hareketlerini içerisinde barındıran bu teknoloji, deri ve deri altı dokulara basınç uygulayarak masaj yapmakta ve vakum özelliği sayesinde de cildi kendi içerisine çekip bırakması ile de bölgede hareketlenme sağlamaktadır. Kan damarlarını sıkıştırarak portakal kabuğu görünümünü ve ciltte oluşan deformasyonları vakumlu masaj tekniği ile gideren sistem; cildin düzelmesi, sarkık ve gevşemiş cildin sıkılaşması gibi pek çok alanda etkinliğini göstermektedir.

    Lenf Direnaj

    Genellikle bölgesel fazlalık şikayeti bulunan ve selülit problemi olan kişiler tarafından tercih edilmekte olan Lenf Direnaj ile Bölgesel İncelme uygulaması, yağlanma problemine etki etmekle birlikte ödem ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olan teknolojik bir sistemdir. Ayrıca sistem içerisindeki lenf drenaj masajı dokular arasında hücre kan akışını düzenlerken aynı zamanda metabolizmayı da düzenlemektedir.

    Mantis MR

    Bağ dokusu rejenerasyonunda üstün etkilere sahip olan Mantis MR, içerisinde bulundurmuş olduğu iki farklı sistem ile başta bölgesel zayıflama tedavilerinde yüksek başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Hareketli tekerlekleri ile yapmış olduğu endomasaj cilt ve cilt altı dokularında uyarılma sağlarken, değişken rezonansıyla pulse manyetik alanlar oluşturarak fibroblastik hareketlenmeyi arttırmaktadır. Bunun sonucunda da incelme etkisi sonrasında hücrelerin uyarılması ile birlikte dokuları iyileştirme özelliği ortaya çıkarmaktadır.

    Velashape

    Velashape ile Bölgesel İncelme uygulamasının en önemli özelliği vücutta hem geniş hem de dar bölgelerde kullanılabilen 2 özel başlığının bulunmasıdır. Sistem içerisinde kullanılan kızılötesi ışınlar tedavi bölgesini ısıtmakta, ardından sistemdeki vakum özelliğiyle yağlardan arınmaya yardımcı olmaktadır. Tüm bunların dışında vücut şekillendirmesi sağlarken, selülit ve çatlak gibi cilt problemlerinin hafifletilmesine de yardımcı olan bir sistemdir.

    Vücutta fazla biriken yağların olduğu hemen hemen her bölgeye yağ hücrelerinin azaltılması amacı ile kolaylıkla uygulanabilen bu tedaviler öncesinde yağlanma bölgesi, yağlanma derecesi ve vücudun ihtiyacına göre tercih edilmekte ve kişiye özel tedavi planı oluşturulmaktadır. Bu amaçla bölgesel yağlanma şikayetinize uygun uygulama ve tedavi planı için ücretsiz muayenemizden yararlanarak ön kontrol gerçekleştirebilirsiniz.

    Yağ hücrelerini azaltarak daha sıkı bir cilt dokusu ortaya çıkarmayı hedefleyen bu yöntemler öncesinde bölgesel zayıflamaya ilişkin merak ettiğiniz soruları iletmek, ücretsiz ön muayene için randevu talebinde bulunmak ya da Bölgesel İncelme fiyatları hakkında bilgi almak için aşağıda bulunan iletişim formunu kullanabilirsiniz.

    Fiyat Teklif ve Randevu Formu
    Bölgesel İncelme Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Lütfen Aşağıdaki Formu Doldurunuz Uzmanlarımız Size En Kısa Sürede Dönüş Yapacaktır.

      Tedavilerimiz Hakkında Bilgi Almak ve Fiyatlarımızı Öğrenmek İçin Bizi Arayabilirsiniz:
      Call Now Button
      ×